top of page

 Erhvervsklubben

Erhvervsklubben Dehn Racing appellerer til virksomheder, som gerne vil være en del af noget større. Målet med Erhvervsklubben er først og fremmest at skabe fordelagtige rammer for medlemmerne. 

 

Du vil som medlem få mulighed for at deltage i storslåede events og møder, hvor du kan netværke på en sjov og oplevelsesrig måde. Det er altså ikke traditionelle møder, du udsættes for her, men derimod møder baseret på events, der giver dig uforglemmelige oplevelser sammen med andre erhvervsdrivende.

 

De aktive deltagere består i hovedparten af virksomhedsejere og direktører uden for sejlermiljøet - mennesker som gerne vil bidrage med deres vinkel og som samtidig er åbne for nye oplevelser til lands, til vands og i luften.

Skærmbillede 2023-01-10 kl. 22.19.39.png
Caranso_Logo_uinnovation.png

NYDAMMEN

Temque ApS_Final_72.jpg
TouchRepair.png
zethner-logo-png.png
unnamed.png
COREleasing_LOGO_rgb_crop1.png
2017-10-10-CORTEKLAW-LOGO-BLACK.png
KRESTON CM inv.png
kamstrup_edited.png
NoA Connect_Logo_Black.png
TOPIClogo.jpg
Jens Lyngsøe logo grå.jpg
unnamed.jpg
Skærmbillede 2023-11-02 kl. 17.01.04.png
Spar-Nord_Logo_CMYK.png
danbolig Erhverv logo.jpg
Logo Vrixen.png
logo di.png
infinity_label_stroke_noaddress_edited.jpg

”Gennem mit medlemskab af Erhvervsklubben Dehn Racing har jeg udvidet mit netværk betragteligt med gode folk i mange forskellige brancher, og udover det at støtte et rigtig godt formål har jeg igennem årene også haft stor glæde af medlemsskabet rent forretningsmæssigt.”

Marie Louise Lyngsøe, Jens Lyngsøe Interieur A/S

 

”Som medlem af Erhvervsklubben Dehn Racing bliver du en del af et netværk med fokus på nye forskelligartede aktiviteter, godt sammenhold blandt medlemmerne og et højt kulinarisk niveau. Selv har jeg stiftet flere gode bekendtskaber med både sjove oplevelser og forretning til følge, så det kan absolut anbefales." 

Kim Gruhl, CEO CORE Leasing A/S

 

bottom of page