top of page

Dehn Racing vinder bronze til Kieler Woche Eurocup 2020

Arrangørerne til Kieler Woche 2020 valgte at gennemføre stævnet med de restriktioner, som det krævede for at overholde de tyske Covid-19 regler. Heldigvis er den olympiske havn i Kiel så stor, at de forskellige bådtyper kunne deles op og søsætte på forskudte tidspunkter ved forskellige slæbesteder. Derudover skulle vi bære mundbind, mens vi var på land og måtte først tage det af, når vi var ombord i vores båd. Jf. kapsejladsreglerne fik man strafpoint, hvis man ikke overholdt denne regel, så der var god grund til at huske at tage det på.

På grund af Covid-19 har vi stort set ikke sejlet nogen stævner i 2020, så vi var rigtig glade for, at stævnet blev afholdt og startede ud med høje forventninger til vores eget niveau. Vejrudsigten lovede hårdtvejrsstævne, hvilket ikke er der, vi har bedst fart, så vi skulle vinde på erfaring og det taktiske – og måske derfor startede vi lidt for ivrigt ud med et henholdsvis sort og gult flag i første sejlads. Det betyder, at vores eneste fratrækker var opbrugt, og endnu et gult flag ville betyde en udgåelse af den pågældende sejlads. Derfor blev vi tvunget til konservativ sejlads og i endnu højere grad at bero på vores overskud i båden.

Vi kom stærkt igen i anden sejlads og holdt det gode, stabile niveau i resten af stævnet, hvilket betød at vi endte på en 3. plads ud af 93 både, og som den bedst placerede danske besætning.

Vi er tilfredse med resultatet, og at vi fik fire gode dage på vandet til et internationalt stævne.

Comments


bottom of page